Aankoopmakelaar in Bergen op Zoom - Roosendaal

Aankoopmakelaar

Het kopen van een (eerste) woning is geen dagelijkse kost. Daarbij komt dat het een van de belangrijkste keuzemomenten in een leven is. Financieel maar voornamelijk ook emotioneel. Een woning moet immers bij u passen en voldoen aan alle door u aangegeven woonwensen. Niet alleen de woning is belangrijk maar ook de staat van de woning en de omgeving waarin de woning gelegen is.

Dit alles maakt het zoeken van een woning een tijdsintensieve en kostbare bezigheid en het is dan ook belangrijk dat u bij uw keuze en tijdens het proces naar de aanloop hiervan deskundig wordt begeleid door een betrouwbare en professionele partij.

Woningzoekers krijgen met verschillende factoren te maken. Denkt u hierbij aan het belang van de verkopende partij, de inspraak van een bank en administratieve verplichtingen. Onze aankoopmakelaar begeleidt u vanaf het moment dat u ons benadert tot en met de overdracht bij de notaris. In een door u aangegeven mate want daarin is ieder mens immers uniek.

Iedere zoekactie, gestart door u en begeleid door ons, naar een geschikte woning eindigt pas met het daadwerkelijk kopen ervan als u die woning heeft gevonden waarnaar u al vanaf het begin op zoekt bent geweest. Voor minder doen wij het niet.

Concreet op een rij wat onze aankoopmakelaar voor u kan betekenen:

Vast tarief van slechts € 1.033,06  exclusief BTW voor gerichte aankoopbegeleiding.